In de Verenigde Staten

De Groep bezit vastgoedbeleggingen in de Verenigde Staten.

De vastgoedpartnership Gotham City Residential Partners I, LP heeft in New York de laatste drie nog in de portefeuille overgebleven gebouwen verkocht (het fonds telde 25 gebouwen). Het geïnvesteerde kapitaal werd volledig terugbetaald en de rentabiliteit van deze deelneming voldeed volledig aan de verwachtingen van de Groep.


De Amerikaanse dochteronderneming van de Groep heeft tijdens de eerste helft van 2015 ingetekend op het fonds Gotham City Residential Partner II, LP, met een verbintenis van USD 10 miljoen. Dit fonds is gericht op de inkoop van appartementsgebouwen in de staat New York met het oog op renovatie. Eind 2018 werd een bedrag van USD 8,5 miljoen opgevraagd en vrijgegeven.


De Amerikaanse dochteronderneming van de Groep heeft ingetekend op het fonds Sentinel National Urban Residential Partner I, LP met een verbintenis van USD 10 miljoen. Dat fonds, dat wordt beheerd door dezelfde ‘General Partner’ als Gotham City Residential Partner I en II, is gericht op de aankoop van appartementsgebouwen in grote Amerikaanse steden met het oog op renovatie. Eind 2018 werd een bedrag van USD 3,5 miljoen opgevraagd en vrijgegeven.


In oktober 2010 heeft Surongo America, Inc. deelgenomen aan de oprichting van de partnership Zeb Land, LLC. Zeb Land, LLC heeft in november 2010 het productiegebouw van Nomaco (dochteronderneming van Noël Group) verworven en verhuurt dit via een huurovereenkomst voor 10 jaar. In 2014 kocht de partnership 50 ha grond vlakbij zijn vestiging waar industriële en commerciële oppervlakken worden ontwikkeld.


De partnership Corc LLC heeft als enige actief een productiegebouw dat verhuurd wordt aan Nomacorc.