Vastgoed : in de Verenigde Staten

De Amerikaanse dochteronderneming van de Groep heeft tijdens de eerste helft van 2015 ingetekend op het fonds GOTHAM CITY RESIDENTIAL PARTNERS II, LP met een verbintenis van USD 10 miljoen. Dit fonds is gericht op de inkoop van appartementsgebouwen in de staat New York met het oog op renovatie. Eind 2022 werd een totaalbedrag van USD 9,6 miljoen vrijgegeven.
De Amerikaanse dochteronderneming van de Groep heeft ingetekend op het fonds SENTINEL NATIONAL URBAN RESIDENTIAL PARTNER I, LP (www.sentinelcorp.com) met een verbintenis van USD 10 miljoen. Dat fonds, dat wordt beheerd door dezelfde ‘General Partner’ als Gotham City Residential Partner II, is gericht op de aankoop van appartementsgebouwen in grote Amerikaanse steden met het oog op renovatie. Eind 2022 werd een totaalbedrag van USD 8,9 miljoen vrijgegeven.
In oktober 2010 heeft Surongo America, Inc. deelgenomen aan de oprichting van de partnership ZEB LAND, LL. Zeb Land, LLC heeft in november 2010 het productiegebouw van Nomaco (dochteronderneming van Noël Group) verworven en verhuurt dit aan hen via een huurovereenkomst voor 10 jaar, die kan worden verlengd. In 2014 kocht de partnership 50 ha grond vlakbij zijn vestiging waar industriële en commerciële oppervlakken worden ontwikkeld.
De partnership CORC, LLC heeft als enige actief een productiegebouw dat verhuurd wordt aan Nomacorc.