Search
Close this search box.

Persbericht

Cie du Bois Sauvage: Newsletter Juni 2024

Beste Aandeelhouder,

Nu we halverwege 2024 zijn, is het tijd om terug te blikken op het dynamische en vaak uitdagende landschap dat we samen hebben doorkruist.

In deze nieuwsbrief bespreken we drie belangrijke ontwikkelingen die een impact hebben op onze investeringshorizon: het beheersen van de stijgende cacaoprijzen, de perspectieven van de Eaglestone Group en het baanbrekend werk van Futerro in de groene chemie in Europa.

Vandaag onthullen we ook onze vernieuwde website (www.bois-sauvage.be), een cruciaal onderdeel van onze bredere inspanningen om transparant en duidelijk te communiceren over onze bedrijfsstrategie. Het is een digitale toegangspoort die u op een intuïtieve en informatieve manier toegang geeft tot onze financiële prestaties en strategische acties, en een platform is waarop we onze visie en waarden helder kunnen toelichten.

Zoals steeds blijven we erop gericht om de belangen van onze aandeelhouders en belanghebbenden op de lange termijn te dienen met ons strategisch inzicht en operationele kwaliteit.

Dank u voor uw blijvende steun.

Benoît Deckers
CEO

Cie du Bois Sauvage: Newsletter Juni 2024