Communiqués de presse

Cie du Bois Sauvage: Investering in vastgoed in Portugal samen met BESIX RED

Met een bijkomende samenwerking met BESIX Red, een dochteronderneming van de BESIX Group, versterkt Compagnie du Bois Sauvage (CBS) zijn vastgoedpijler.

CBS zal een bedrag van EUR 12,5 miljoen investeren in een uit te uitvoeren vastgoedoperatie genaamd "Praça de Espanha" te Lissabon. Dit project volgt op een eerste lopende samenwerking met Besix Red waarin CBS voor een bedrag van EUR 7 miljoen in het wooncomplex «Oxygen » te Auderghem heeft deelgenomen.

Met het project "Praça de Espanha" ontwikkelen CBS en Besix Red een in twee fasen op te delen bouwproject van 280 appartementen in de wijk ‘Avenidas Novas’, dichtbij de ambassadewijk en het centrum van de hoofdstad van Portugal.

Meer informatie over deze operatie kan u terugvinden in het persbericht dat zal gepubliceerd worden door Besix Red (www.besixred.com).

Contact:
Benoit DECKERS
Algemeen Directeur
Gsm: 0475 44 15 96

Dit perscommuniqué werd oorspronkelijk in het Frans opgesteld en vervolgens vertaald. Mocht er een geschil ontstaan over de interpretatie van dit perscommuniqué, dan is enkel de Franse tekst rechtsgeldig.